Home

Starters

Midden en kleinbedrijf

Werkwijze

Strategie

Onze partners

Over ons

Blog

Contact

Voor Structuur in CIjfers is er in 2020 heel wat gebeurd. De eenmanszaak is een vof geworden. Wie had dat nou ooit gedacht: ik een eigen zaak en dan uitgroeien naar een vof!                  

Per 1 oktober is Birgit Huntink mijn vennoot geworden. Birgit hielp al regelmatig mee als er een klus met veel uitzoekwerk snel klaar moest. Birgit gaat in december beginnen met Praktijk Diploma Boekhouden, het Basis Kennis Boekhouden heeft ze al. Birgit heeft alle boekwerkzaamheden onder haar hoede. Ik leg mij toe op rapportages en de belastingen. Daarnaast is het de bedoeling dat ik minder ga werken, want die nieuwe Triumph staat er niet voor niets.

Wil je meer weten over Birgit? Kijk dan op de Over ons pagina.

Structuur in Cijfers