Home

Starters

Midden en kleinbedrijf

Werkwijze

Strategie

Onze partners

Over ons

Blog

Contact

Over ons

Reina Kral

Wie is Reina Kral? Een nuchtere noordeling die met beide voeten op de grond staat. Na 12 jaar als boekhouder in vaste dienst te zijn geweest bij kleine, middelgrote en grote bedrijven werkt ze sinds juni 2012 als zelfstandig ondernemer. Haar kennis en ervaring brengt ze graag in de praktijk en ze vindt het mooi om daarmee anderen vooruit te kunnen helpen.

“Ik werk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Vooral het MKB spreekt me aan; er is nog zoveel winst te behalen voor veel kleine bedrijven. Of minder kosten te maken natuurlijk, het is maar net waar je het accent legt. Ze kennen te vaak de voorschriften en regels niet goed genoeg. Daar ligt mijn kracht. Inzichtelijk maken waar ze het geld aan uitgaven. Een gat in de hand is niet goed. Te zuinig zijn, dus niet investeren evenmin. Met zo’n strak uitgavenpatroon weet de Inkomstenbelasting je wel te vinden, dat kan toch niet de bedoeling zijn.”

Reina Kral

“De bewustwording op gang brengen, leren focussen om uiteindelijk het juiste evenwicht te krijgen, dat is mijn doel. Ik ga rustig te werk. Probeer de regels en de cultuur van het bedrijf te doorgronden en ga dan pas met de administratieve regels aan de slag en durf een oordeel te geven over de gang van zaken.” Ruimte voor nieuwe klanten is er. “Overstappen voor het einde van het jaar is boekhoudkundig gezien gunstig. En dat begint met een kennismakingsgesprek. Het moet goed voelen met een potentiële klant, zoals met alles” zegt de nuchtere Groningse.

En verder…

”Je kunt haar gerust stoer noemen. Door Europa toeren op een witte Triumph Tiger Sport 1050 cc is niks voor watjes. “Heerlijk, dat ultieme gevoel van vrijheid en lekker veel zien, veel meer dan in een auto.” Ze is niet alleen van het snelle werk. “Met de benen op de bank, honden Fritz & Toos aan mijn voeten en kater Piet op schoot is ook genieten.” Reina heeft duidelijk haar plek gevonden aan deze kant van het land.

(tekst: José Vleeming, Liemers Gezicht)

We zijn er om jou te helpen slagen

Het is onze missie om stressvrije boekhoud- en belastingdiensten te bieden aan bedrijven en particulieren.

 

 

Onze missie

Onze belangrijkste missie is het leveren van uitzonderlijke financiële en professionele diensten met behoud van het hoogste niveau van integriteit en professionaliteit. Wij willen onze klanten helpen om hun succes op de lange termijn te behouden.

onze kernwaarden

We blijven altijd werken aan de expertise van ons team. Ook willen we onze klanten continu zakelijke inzichten bieden zodat ze voorop kunnen blijven lopen. Door op de hoogte te blijven van nieuws en inzichten uit de branche, helpen we onze klanten verder vooruit.

Onze toekomst

Als bedrijf leren we graag bij. We willen altijd onze expertise en vaardigheden uitbreiden, zodat we ons aanbod kunnen blijven ontwikkelen. Als er belangrijke ontwikkelingen zijn, weten onze klanten dat als eerste

Structuur in Cijfers