Home

Starters

Midden en kleinbedrijf

Werkwijze

Strategie

Onze partners

Over ons

Blog

Contact

Onze partners

Getuigenissen

Wat ze zeggen

Birgit is een zeer betrokken en gedreven persoonlijkheid. Aardig en behulpzaam. Ze zet zich altijd voor 100% in en is ontzettend klantgericht. Birgit wil de zaken duidelijk op orde hebben en creëert voor zichzelf altijd duidelijkheid. Eigenlijk weet je gewoon direct dat het wel goed zit en goed komt ☺.

Maikel Visser

Warehouse Manager

No nonsens en to the point ! Een manier van zaken doen die mijzelf ook heel erg aanspreekt. Na een korte periode van wennen aan elkaars werkwijze loopt het nu als een trein. Intussen Reina ervaren als een kundige, accurate en met de klant meedenkende cijfer techneut. Een echte aanrader!

Arnold ten Westenend
ATW Technical Services

Met Reina samenwerken geeft rust want je weet dat de afgesproken klus geklaard wordt. Ze houdt van duidelijke afspraken en met haar veelzijdige boekhoud ervaring pakt ze werkzaamheden snel op. Ook de winst van nieuwe applicaties heeft ze vlug door, ze blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, maar houdt ook oog voor collega’s.

Ine Scheltinga
Stichting de Opbouw

I have worked with Reina for about 7 years. Reina has good skills in accountancy. She is determined, accurate and reliable. It was a pleasure to work with her.

Wout Rave
Regal Beloit

Dan had ik mijn handen vrij voor mijn eigen werk en wist ondertussen dat ik aan alle verplichtingen zou voldoen. Reina was duidelijk (en soms streng) over de regelgeving maar ik heb op deze manier met een heerlijk gerust gevoel mijn eigen bedrijf op de kaart kunnen zetten.

 

Ine Scheltinga
Mis-Finance

Reina komt haar afspraak na. Ze is streng maar rechtvaardig en precies wat ik nodig heb. Dankzij haar heb ik mijn administratie eindelijk goed op de rit. Ik ontvang elke maand duidelijke overzichten en hoor het direct als er iets mist of niet klopt. En dat geeft rust. Zo kan ik me op die dingen richten waar ik wel goed in ben!

 

Corine Groeneveld
Greenfield Webdesign & Online Marketing VA

Contact

Stuur ons een bericht

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken om eens kennis te maken?
Neem dan contact met ons op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Structuur in Cijfers