Home

Starters

Midden en kleinbedrijf

Werkwijze

Strategie

Onze partners

Over ons

Blog

Contact

Nog even en 2020 maakt plaats voor 2021. 2020 is een raar en vreemd jaar geweest met het hele coronagedoe erbij. We moesten met elkaar een pas op de plaats maken om onze gezondheid goed te houden. Gelukkig zijn er in onze directe omgeving alleen wat lichte besmettingen geweest.

Coronagevolgen

Voor de meeste ondernemers waar wij de administratie voor verzorgen, zijn er niet echt rare dingen gebeurd het afgelopen jaar. Sommigen hebben gebruik gemaakt van de coronaregelingen voor ondernemers zoals de ToZo (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers) voor als er minder inkomsten waren door omzetverlies, de NOW regeling voor tegemoetkoming in de loonkosten of de eenmalige uitkering TVL oftewel de Tegemoetkoming Vaste Lasten voor huur van zakelijke ruimtes en andere vaste lasten.

Onze klanten werken over het algemeen op locatie. Dat was in het begin van de coronacrisis wat minder, maar het werk trok vrij snel weer aan toen men aan het onderling afstand bewaren gewend was. Ook de verhuur van vakantiewoningen, de tuincentra en sierbestrating business doen het erg goed. Nu hopen dat deze trend door zet.

Dappere starter

Dapper vind ik onze klant die na twee jaar verbouwen afgelopen september open is gegaan. Ze verkopen customized mountainbikes van het hoger segment en ze hebben een horeca gedeelte waar het goed vertoeven is en dat hier in Zeddam. Ben je nieuwsgierig? Ga dan eens kijken op www.bercbike.nl. Bertil en Jan Willem verwelkomen je graag.

Structuur in Cijfers